Kaleva

Tampereen itäinen kantakaupunginosa.

sunnuntaina, heinäkuuta 31, 2005

Pedro's Pub


Pedro's Pub

Taloremontti tai ei, Pedro's Pub Teiskontiellä pitää pintansa. Terassi on jäänyt jalkoihin, mutta eipä siinä juuri ole istujia ollutkaan. Etu-Kalevan terassin etsijät päätyvät Pickwickiin tai Ilvestiellä piileskelevään Vaakunaan.

perjantaina, heinäkuuta 29, 2005

KoditonEksyipä eräänä päivänä Kalevaankin yöpymään koditon, nukkui pitkälle päivään. En ole varma, mutta näytti rautatieaseman tienoilla joskus näkyvältä naiselta, jonka ristin Lintunaiseksi erään ruotsalaisen poliisikirjan kodittoman mukaan. Tämä lintunainen ruokkii myös puluja. Teitenkään en häirinnyt häntä, eikä häirinnyt kukaan muukaan. Antaa poloisen nukkua.

maanantaina, heinäkuuta 25, 2005

Katutyöt


Kalevan Puistokadun katutyöt

Kalevan Puistokatu on kyllä kaunis ja vehreä, mutta katutöiden riivaama. Kun se lopulta saatiin kuntoon, se joudutaan taas repimään auki, koska vesijohtoputki ei käyttäydy kunnolla. No, sattuuhan sitä paremmissakin perheissä.

Niinpä, sanottu työ ei ehtinyt ajoissa, vesi oli nousemassa tornien porraskäytäviin viime rankkasateella. Lauantaina pitäisi tulla valmista.

sunnuntaina, heinäkuuta 10, 2005

Remontin jäljetKalevassa remontoidaan useita asuntoyhtiöitä. Valitettavasti jälki ei kaunista viehättävää kaupunginosaa. Eipä olisi esiteltävää ulkolaisille vierailijoille, jos sellaisia olisi kaupunkiin saatu.