Kaleva

Tampereen itäinen kantakaupunginosa.

keskiviikkona, tammikuuta 26, 2005

Blogilista

Kalevablogi on nyt liitetty uudelle ja samalla myös vanhalle blogilistalle. Kutsukaapahan tuttujanne Kalevasta kirjoittamaan, ainakaan vielä ei kirjoitusta ole tullut liikaa. En malta olla kehaisematta edellistä juttua saunavuorosta. Juuri sellaista arjen ja historian kuvausta tänne kaipaan.

Kommentit:

At 5:14 ip., Blogger Mette said...

Eiköhän Tammelan Palvelukeskus kuulu myös Kalevaan= Terveysasema yms. on samassa rakennuksessa.
Olen koko täällä asumiseni ajan (n. 4 vuotta) käyttänyt Palvelukeskuksen kirjastoa, koska mieheni on työkyvyttömyyseläkkeellä ja sai kortin. A) ennen kuin sain oman Internetin, käytin Palvelukeskuksen koneita - ja sittemmin tietysti Sampolan Kirjaston. B) palvelukeskuksen kirjastosta voi bongata uusia kirjoja. Harry Potteritkin irtoavat helpommin sieltä!Joka tapauksessa Kalevan eksentrikkoja näkyy myös Palvelukeskuksessa. Kommentoin esimerkiksi naisesta, joka on ominut kirjaston reviirikseen. Hän isuu usein Internetin ääressä ja riitelee näyttöruudun kanssa. Hän yrittää sisukkaasti merkata molemmat koneet panemalla tavaroitaan toisen tuolile ja istumalla toisen ääressä. Joskus hän menee vessaan käytävälle puhumaan kännykkään ja vahtii molempia tietokoneita yhtaikaa. Tavaroitaan hän panee kirjojen päälle hyllyihin ja ärähtää, jos joku uskaltaa mennä lähelle. Että tällaisia haukkoja meillä täällä Kalevassa asuu.

 
At 1:56 ip., Anonymous Anonyymi said...

Kyllä se vanha tekniikan museo (jos kyseessä on tämä talo) on mielestäni selkeästi Tammelaa. Sen sijaan sen viereinen kortteli eli Oskarinhovin (nykyinen Hellä) on jo vuosikymmenet askarruttanut oppineita: onko se Tammelaa, Kalevaa, molempia vai ei kumpaakaan.

 

Lähetä kommentti

<< Home