Kaleva

Tampereen itäinen kantakaupunginosa.

perjantaina, kesäkuuta 24, 2005

Sampolan suihkulähdeSampolan pihassa on moderni taideteos, joka toimii tuskin koskaan. Kristillisdemokraattien puoluekokouksen vuoksi kaupungin miehet tulivat ja panivat sen vaihteeksi taas kuntoon. Miten kauan kapine sitten tällä erää toimii - ensin se teki ruohikosta suon, koska takaisinvirtaus ei toiminut, ja viimeksi nähtynä korkean suihkun tilalla oli monta matalaa. Ei aavistustakaan, miltä sen oikeasti pitäisi näyttää, se ei koskaan ole pysynyt kunnossa riittävää aikaa. Toivottavasti kuvasta erottuu, että härveliin kuuluu kaksi pystypalkkia, pitkä ritilä ja toiset kaksi pystypalkkia, joiden edestä vesi suihkuaa, ja ritilän alla veden olisi tarkoitus (?) virrata vapaasti.

Kommentit:

At 2:19 ip., Blogger AnttiS said...

Eräänä päivänä suihkulähteellä pojat kuvasivat skettilautoineen, olivat ottaneet ritilän pois ja hyppivät kuopan yli. Eli on sille taas enemmänkin käyttöä kuin kuvittelisi.

 
At 10:36 ip., Anonymous Anonyymi said...

Hmph. Enpä ole tuotakaan ritilää kummoisena pitänyt sen yli pyörällä körötellessäni. Ihmetellyt päin vastoin, että miksi tässä pitää tämmöinen este olla. Ympäristöön sulautuvaa taidetta?

Laura

 
At 2:57 ip., Blogger Tiedemies said...

Tiistaina se oli taas tukossa ja vesi valui nurmikolle valtoimenaan. Sääli, se on ihan hieno värkki.

 

Lähetä kommentti

<< Home