Kaleva

Tampereen itäinen kantakaupunginosa.

lauantaina, kesäkuuta 25, 2005

Sammon Turkis


Murtojäljet

Sammon Turkikseen on tehty jo kaksi "iske ja juokse" -tyyppistä murtoa, joissa on menty sisään ikkunasta, viety sylillisittäin arvoturkiksia ja kaasutettu paikalta. Ei tehdä enää. Sammon Turkis on antanut panna ristikot ikkunaan ja murronkestävän lasin, kuten kuvasta näkee.

Turkisliike on valmis panemaan ikkunoihinsa rahaa; kuvan ottamisen jälkeisenä päivänä lasi oli taas vaihdettu.

Kommentit:

At 8:21 ip., Anonymous Anonyymi said...

Taitavat olla vegaanit tai vastaavat hörhöt tuonkin ilkivallan takana.

 
At 2:56 ip., Blogger Tiedemies said...

Itseasiassa, sieltä on ainakin joskus käsittääkseni ihan varastettu turkkeja, ja nimenomaan niitä kaikkein arvokkaimpia turkkeja.

Aidot turkikset kun ovat kovin kalliita. Niistä saa varastettuna tavaranakin kai aika hyvän hinnan, jos tuntee ostajia. Kuulin joskus huhun, että venäläiset (?) ostavat varastettuja turkkeja hyvään hintaan.

Aitojen turkkien laittaminen näyteikkunalle on vähän kuin laittaisi rahatukkoja tai kultaharkkoja; toki siihen pitää olla oikeus, muttei kannata ihan kauheasti ihmetellä, jos joku pitkäkyntinen innostuu.

Vegaanit varmaan olisivat kaiken muun lisäksi pistäneet spray-maalia talon seinään ja turkkeihin. Sitä en ainakaan minä ole tässä viimeaikoina nähnyt.

 
At 7:21 ap., Blogger Mette said...

Sammon Turkiksesta on nimenomaan varastettu kahdesti arvoturkkeja; menty sisään ikkunan kautta,tuota parikymmentä kalleinta, tietynväristä turkkia, isketty autoon ja kadottu. Venäläisten on epäilty olleen asialla.

 
At 3:54 ip., Anonymous elina said...

TOivottavasti ajavat nuo ihmiset tämän liikkeen konkkaan. http://www.peta2.com/takecharge/swf/fur_farm.swf

 
At 4:49 ap., Anonymous Anonyymi said...

On kyllä tyhmän näköisiä kolttuja. Taitaa joillekkin vanhoille tantoille olla tommonen luolanaistakki sama asia kun vanhoille ukoille joku mersu, että voidaan vaan näyttää että mepäs ollaan vähän paremman luokan ihmisiä.

 

Lähetä kommentti

<< Home