Kaleva

Tampereen itäinen kantakaupunginosa.

tiistaina, marraskuuta 23, 2004

Hautuumaa ja pubit

Kalevankankaan hautuumaan kuulumisesta Kalevaan voi olla paria eri mieltä. Uskon kuitenkin että kannattaa olla inklusiivinen, sillä hautuumaa on kulttuurihistoriallisesti ja ekologisesti merkittävä kohde. Jos me emme omi sitä, joku muu tekee sen. Missä tarkka raja sitten menisi, kuuluuhan etelärinne epäilemättä kohteeseen Kalevankangas kuulumatta kohteeseen Kaleva? Asiasta voi tehtailla tarkan määritelmän, mutta sen hyöty on rajallinen. Käytännössä mitään sekaannuksia ei varmaankaan pääse syntymään.

Kalevan rajoitteena on hyvien pubien puute. Juottolan hyvyys on tietenkin yksilöllinen arvoarvostelma. Mutta suurinta osaa paikoista voi luonnehtia lähiöräkälöiksi. Niissä viihtyy vähemmän koulutettu työ- ja työttömyysväestö. Kaikki kunnia proletariaatille: silti kaipaisi siistimpää paikkaa jossa voi pistäytyä palaveria pitämässä.

Kommentit:

At 5:39 ip., Blogger Tiedemies said...

En osaa erottaa hyvää pubia huonosta, se on varmasti oma taiteenlajinsa. Enoni kävi aikanaan aina PubNikissä Tampereella vieraillessaan. Ja itse olen joskus vieraillut Mr Pickwickissä, mutta koska en tosiaan tiedä hyvää huonosta, en osaa sanoa, miksi siinä ei minusta ollut mitään vikaa.

 
At 8:24 ip., Blogger Matti said...

Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

 

Lähetä kommentti

<< Home