Kaleva

Tampereen itäinen kantakaupunginosa.

keskiviikkona, lokakuuta 26, 2005

Taidekuvia LiisankallioltaOlin tänään herkän taiteellisella tuulella, ja otin kaksi syvää symbolista merkitystä huokuvaa kuvaa. Ensimmäisessä meillä on kellastuneita tammenlehtiä ja kirkko. En uskalla edes ajatella, kuinka syvällinen tämä asetelma on.

Toisessa voimme nähdä lintuja Liisankallion yläpuolella. Ovatpa ne pahaenteisen näköisiä! Ajatelkaa niitä tuhansien lintujen parvia, jotka lentävät iltaisin ympäri naapurustoa. Minä en ainakaan saa unta, jos ajattelen.

Kommentit:

At 12:23 ip., Blogger Wilhelmiina said...

Lienevät naakkoja, jotka muuttavat Pohjois-Suomesta "etelään" talveksi. Pohjoisemman Suomen naakoille eteläksi ilmeisesti riittää myös Etelä-Suomi, vaikka osa naakoista muuttaakin ulkomaille asti. Naakat lentävät usein juuri näissä monisatapäisissä parvissa ja kajattavat kuin koiran vinkulelut (siltä se minusta kuulostaa).

 
At 1:36 ip., Blogger Matti said...

Joo naakkoja ovat.

 
At 1:55 ip., Blogger pagisija said...

Tuohon Kalevan naapurissa sijaitsevan Iidesjärven rantakoivikkoonkin asettuu iltaisin summaton naakkaparvi, jonka yöpuulle asettuminen kuuluu koko naapurustoon. Iltayöstä sieltä kuuluu vain merkillistä kahahtelua, etsivät kai mukavia nukkuma-asentoja...

 

Lähetä kommentti

<< Home