Kaleva

Tampereen itäinen kantakaupunginosa.

maanantaina, helmikuuta 07, 2005

Hei me dyykataan

Kerrostalon piha on kaivettu auki isolla oranssilla kaivurilla. Joka aamu klo 6.30 meidät herättää infernaalinen tärinä ja jytinä. Kellarissa piikataan. Se on putkistosaneeraus ny.

Viikko sitten talon pihaan tuotiin roskalavoja, joihin asukkaat saivat tyhjentää turhat tavaransa kellarikomeroistaan. En ole varmaan koskaan elämässäni dyykannut niinkuin viime viikolla! 50-lukua diggailevalle lavat olivat oikeita aarreaittoja. Löysin mm. upean jalkalampun, 4 kpl ruokailuryhmän tuoleja, matka-arkun, tytölle nukenrattaat ja kauniita Karhulasin talouspurkkeja.

En ollut talon ainoa dyykkari. Lavojen ympärille syntyi oikea aarteenetsijöiden piiri. Yhtäkkiä kaikki talon kierrätysmieliset löysivät toisensa ja joka päivä kerrottiin toisille mitä tänään olikaan saalistettu. Joku sai mahtavan vanhan ruuvi- ja höyläpenkin mökillensä, joku toinen taas kauniit alkuperäiset kokopuiset keittiönkaapistot keittiöönsä. Jonkun tutulle löytyi hirsitaloprojektiin kellarin ikkunat.

Nyt lavat on viety pois, joten ei kannata tulla kauempaa meille dyykkaamaan.

Kommentit:

At 9:20 ap., Blogger Susienne said...

Voi ei! Jäi minulta vallankin huomaamatta tuo lava. Sääli, etten ehtinyt saaliinjaolle - toisaalta oli itsellä avoimesti kiire kytätä Kaskitien ihmisten toimia Kaalamonaukiolla. :) Olen pyytänyt läheisiltäni tukea ja avustusta muuten kiikareiden hankinnassa. Odotan ystävänpäivää innolla.

Hitto, että harmittaa kun jäi hyvät dyykkaukset väliin! Ilmoitattehan jos uusia mahdollisuuksia ilmenee? :)

 
At 5:05 ip., Blogger Matti said...

Öisin Kalevassa on paljon näitä kunnon roskisdyykkareita, heillä on otsalamput ja kaikki, sukeltavat niiden kanssa roskiksiin. Siinä on jokin aate, kuulin kun kysyin.

 

Lähetä kommentti

<< Home